Menu Close

Gransino FI

Gransino

Terve,

Gransino ei suinkaan säästellä vaan kaikki paukut on laitettu todella laadukkaaseen ensitalletusbonukseen. Gransino haluaa toivottaa pelaajat avosylin vastaan – ja mikä olisikaan parempi tapa, kuin tarjous, joka pitää sisällään sekä bonuksenrahaa että satoja ilmaiskierroksia?
Gransinolla pääsee polkaisemaan seikkailun käyntiin 500 euron bonuksella sekä 200 ilmaiskierroksella. Tervetulotarjouksen saa lunastettua vähintään 20 euron ja maksimissaan 500 euron suuruisella ensitalletuksella ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Asiakaspalvelu auttaa sinua aktivoimaan bonuksen käyttöösi joko livechatin tai sähköpostin kautta.
Mutta nyt on aika antaa estradi pelkästään Gransino!

   Aloita Nyt   

Gransino siis tuplaa uusien pelaajien pelikassan ja bonuksen päälle lisätään vielä 200 kappaletta ilmaisia kiekkoja. Ilmaiskierrokset jaetaan 20 kappaleen erissä 10 ensimmäisen päivän ajan.

Myös livekasin0lle sekä vedonlyöntiin on tarjolla tervetulobonukset. Livekasin0lle on tarjolla 15% käteishyvitys aina 250 euroon asti ja vedonlyönnin puolella uudet pelaajat saavat lunastettua vetoja 200 euron bonuksella.

Pelaa ilman tiliä ja nappaa 100% jopa 500 euron sekä 200 kierrosta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *